Wie is

Ruigrok Werkt

Mijn naam is Roland Ruigrok, woonachtig in Rotterdam en inmiddels 20 jaar aan het werk met werkzoekenden, medewerkers en hun arbeidsmarkt.

Ervaring

Mijn ervaring in het coachen van medewerkers of kandidaten heb ik de afgelopen 10 jaar opgedaan bij Tempo-Team Employability, onderdeel van de Randstad Groep en Agens.

Opdrachtgevers in de publieke sector waren onder andere SoZaWe Rotterdam, Gemeente Gouda, Rijswijk, Den Haag, Zoetermeer en Drechtsteden.

Ook in de private sector heb ik veelvuldig medewerkers begeleid en opdrachtgevers geadviseerd.

Persoonlijk

Kandidaten noemen mij toegankelijk en betrokken waardoor er snel vertrouwen is.

Ik heb ervaren dat ik direct, duidelijk communiceer en dat dit altijd wordt geaccepteerd.

Andere karaktereigenschappen zijn hulpvaardig, geïnteresseerd en oplossingsgericht op een praktische manier.

Als loopbaancoach ben ik NOLOC gecertificeerd.

Trainer

Mijn wijze van doceren is rustig, duidelijk en interactief, iedereen komt aan het woord. De sfeer is informeel en veilig. De groep staat in het middelpunt en het groepsproces is van groot belang.

Deelnemers voelen zich welkom bij mij als trainer. Middels praktijkopdrachten krijgen deelnemers vertrouwen in toekomstige situaties. 

Door het regelmatig oefenen in rollenspellen ontvangen de deelnemers feedback. Deelnemers krijgen concrete huiswerkopdrachten mee zodat er tastbare doelen worden behaald. De tijd vliegt voorbij!

Referentie

“Er was sprake van een prettige samenwerking, die zich kenmerkte als open, betrokken, feed back geven en over en weer relevante informatie uitwisselen.”

– Wilmy van Wattum

Referentie

“Als adviseur voor zowel opdrachtgever als kandidaat heeft hij een grote gunfactor en zoekt voor elke uitdaging een oplossing. Voor uw organisatie is Roland absoluut van meerwaarde.”

–  Ineke van der Poel

Referentie

“Roland is iemand die denkt in mogelijkheden en oplossingen en ​komt ​creatief uit de ho​ek​. Roland is ook iemand die doet wat hij zegt en zegt wat hij doet, wat hem een betrouwbare​ en loyale​ adviseur maakt.”

– Evie Wijnstok

Referentie

“Rustige en duidelijke manier van doceren, draagt zeker bij aan succes en resultaat van de cursus”

– deelnemer cursus

Referentie

“Roland is een arbeidsmarkt specialist die aandacht heeft voor een ander”

Referentie

“Roland weet vanuit zijn rol als, coach en trainer mensen mee te nemen richting nieuw perspectief, met aantoonbaar resultaat”

Referentie

“Ik heb hem leren kennen als een vakkundig, professioneel (Senior) consultant, zorgvuldig en meedenkend”

Referentie

“Door zijn rustige uitstraling voelen collega’s en kandidaten zich snel op hun gemak en zijn ze geneigd zich daardoor ook meer open te stellen”

Vraag vrijblijvend een eerste advies aan